صدور احکام سنگین برای متهمان پرونده تعاونی اعتباری مولی‌الموحدین رد چراغ قرمز گران تمام می‌شود؛ ۵ نمره منفی برای شخصی‌ها، ۱۰ نمره برای عمومی‌ها تعطیلی مدارس سیستان و بلوچستان فردا سه‌شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ انتشار دفترچه آزمون استخدامی سازمان تامین اجتماعی سال ۱۴۰۴ مدارک مورد نیاز برای تعویض پلاک خودرو ساعت اتمام طرح ترافیک تهران واکنش دادستانی به ماجرای خودکشی جوان الیگودرزی با سلاح گرم؛ سرلک هیچ پرونده قضایی نداشت؛ ادعای رسانه‌های معاند واقعیت ندارد افشای جزئیات تازه از بازداشت مرد مدعی مقابله با بدحجابی؛ نه سلاح داشت، نه مجوز تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان شناسایی باند ۵ نفره کلاهبردار در شبکه‌های اجتماعی افشاگری استاندار تهران درباره صدور پروانه‌های محرمانه در حریم پایتخت شرط جدید معافیت از سربازی اعلام شد ثبت نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ تمدید شد+ جزئیات جزئیات آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق سال ۱۴۰۴ قوه قضاییه: شایعات پیرامون برخی مدیران مرکز حفاظت و اطلاعات کذب است؛ بازداشت یا کشف فساد نداشته‌ایم دستگیری مرد آبادانی که فیلم کتک زدن پدرش در فضای مجازی وایرال شد+ عکس
وکیل مدافع دو تبعه فرانسوی بازداشت شده در ایران خبر داد

تبرئه «فریبا عادلخواه» از اتهام جاسوسی

وکیل مدافع فریبا عادلخواه و رولاند مارشال گفت: خانم عادلخواه از اتهامات جاسوسی و تشویش اذهان عمومی تبرئه شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۱۷ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 07
کد خبر: ۳۲۹۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سعید دهقان در این باره اظهار کرد: خانم عادلخواه علاوه بر تبرئه از  اتهام جاسوسی،  از اتهام تشویش اذهان عمومی از طریق طرح مباحثی نظیر «مخالفت با قانون حجاب اجباری و مخالفت با قوانین تبعیض آمیز میان زن و مرد» هم تبرئه شد.

 

وی افزود: در جلسه رسیدگی به پرونده عادل خواه که بیش از سه ساعت طول کشید، شعبه اول بازپرسی دادسرای امنیت شهید مقدس اوین، پس از اخذ آخرین دفاع و همچنین دفاعیات کتبی و شفاهی، در نهایت در مورد اتهامات جاسوسی و تشویش اذهان عمومی برای فریبا عادل خواه، قرار منع تعقیب صادر کرد.

 

دهقان تصریح کرد: با توجه به تأیید دادستانی، کیفرخواست با دو اتهام دیگر با عناوین «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم» و «تبلیغ علیه نظام» به دادگاه انقلاب می‌رود که فکر میکنم شعبه مربوطه، هفته آینده مشخص می‌شود.

دهقان درباره پرونده رولاند گابریل مارشال نیز گفت: جلسه بازپرسی آقای رولاند گابریل مارشال هم حدود دو ساعت به طول انجامید و پس از تصمیم قضایی بازپرس و تأیید دادستانی، کیفرخواست برای او  به اتهام اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی صادر شد و پرونده به دادگاه انقلاب می‌رود.

بر اساس این گزارش، پیش از این سعید دهقان گفته بود که بازپرس پرونده با آزادی موکلینم به قید وثیقه موافقت کرده است ولی معاون دادستان با این امر مخالفت کرده؛ لذا برای رفع اختلاف، پرونده به دادگاه انقلاب ارسال شد.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار